آیین اختتامیه «بیستویکمین دوره جشنواره ملی کتاب رشد» با معرفی برگزیدگان و شایستگان تقدیر آغاز شد.
به گزارش اداره روابط عمومی و امور بینالملل سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی، مراسم اختتامیه « بیستویکمین دوره جشنواره ملی کتاب رشد » امروز (چهارشنبه، ۱6 اسفندماه) با سخنرانی علی لطیفی معاون وزیر آموزش و پرورش در باغ کتاب تهران برگزار شد.
علی لطیفی در ابتدای سخنانش گفت: جشنواره کتاب رشد یکی از فرصت ها، زمان ها و موقعیت هایی است که دغدغه مندان کتاب تجدید عهد و تجدید پیمان نموده و اهمیت کتاب خوانی برای نسل نو را یادآوری میکنند.
وی ادامه داد: کتاب بی تردید یکی از مهم ترین و ماندگارترین رسانه ها است که حذفش از تمدن بشری ممکن نیست.
لطیفی تغییرات اتفاق افتاده در عصر حاضر و تفاوتهایی که میان نسل حاضر با نسل های گذشته وجود دارد را انکار ناپذیر خواند و ادامه داد؛ تغییرات نسل بشر در همه زمینه ها از جمله قدرت گرفتن سایر رسانه ها در مقایسه با اهمیت کتاب انکار ناپذیر است ، اما کتاب قابل حذف نیست.
رییس سازمان پژوهش در حالی که کتاب را رسانه سنگینی معرفی نمود که برخی ارکان وجودی انسان به آن نیاز دارد افزود؛ ماموریت ما در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی تلفیق کتابخوانی با فناوری جدید به عنوان رسانه انسان ساز و شخصیت ساز است. کتاب از عوامل اثر گذار بر آینده خوب و توسعه خلاقیت و ظرفیت و شخصیت است و تمامی کسانی که دغدغه تعلیم و تربیت دارند و آینده خوب برای ابن سرزمین میخواهند باید عنایت بیشتر به کتاب و کتابخوانی داشته باشند.
معاون وزیر با اشاره به این واقعیت که البته همه کتابها نیز دارای اعتبار و ارزش خواندن نیستند گفت؛ سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی مکلف است کتابها را درجه بندی و اعتبار بخشی کند تا خانواده ها بتوانند نسبت به انتخاب کتاب خوب اقدام کنند.
دکتر لطیفی نقطه عطف جشنواره کتاب رشد را گرد هم آوردن دغدغه مندان این عرصه مهم دانست و گفت: نگاه به کتابخوانی به مثابه یک فرهنگ ارزشمند است که شایسته است روز به روزافزایش پیدا کند.